• No products in the cart.

Sugarworld светът на сладките фантазии..

Уникални, натурални и винаги пресни продукти!

Sugarworld e основан 2001 година в Анталия и е производител на различни видове Локуми, Халва и Баклава. Sugarworld ви предлага най-естествените десерти със своите 13 клона и 127 служители в 4 държави. Sugarworld, откри своя онлайн магазин, за да предлага местни вкусове уникални за Турция в цял свят. Ще намерите най- качествените и натурални продукти в нашия онлайн магазин винаги близо на една крачка до вас.

m

Добре дошли в сайта на Sugarworld!

При нас можете да откриете богат асортимент от различни видове вкусна и качествено приготвена баклава.

Историята по нейното създаване е доста противоречива. Много етнически групи като гръцките, турските и средноизточните, си приписват заслугите по откриването на този вкусен десерт, така че при различните култури, са се развили различни рецепти, които се прилагат за приготвянето й. И все пак е неоспорим факт, че най-известни са традиционните турски баклави.
В Турция, баклавата традиционно се приготвя чрез добавяне на орехи, бадеми или шам-фъстък между пластовете. За да стане вкусна една баклава, не трябва да е мека и кашеста, а хрупкава, добре сиропирана и достатъчно сладка.

Нашите баклави са приготвени в съответствие с всички изисквания за постигането на идеален вкус и ще останете приятно изненадани.
При нас можете да откриете също различни видове локуми. Те са подходящи, както за моментално консумиране, така и за използване при приготвянето на различни сладкиши. При нас се предлага:

класически локум – в чийто състав са включени традиционни съставки като захар, розова вода, пшенично нишесте. Можете да избирате измежду варианти, в чийто състав са добавени нар, ябълка, киви, ягода или портокал. Класическият локум се използва като вкусен десерт към менюто или съставка за приготвянето на различни сладкиши;
локум с ядки – също се използва за директна консумация или приготвянето на удивително вкусни сладкиши;
локум с ядки микс – при този локум разнообразието от ядки е още по-голямо;
султан сарма локум и вип локум – са сред другите вкусни изкушения, които ще намерите при нас;
В Sugarworld се предлагат традиционни халви с шам фъстък, сусамова халва с какао и натурална, които ще направят денят ви много по-сладък. Други продукти, които ще откриете в нашият онлайн магазин са:

пишмание;
петмез;
чайове;
кафе;
мед;
подправки и много други специални изненади за вас.

В нашият онлайн магазин можете да пазарувате бързо и лесно, а доставките се извършват в кратки срокове. В Sugarworld високото качество на продуктите е гарантирано!