• No products in the cart.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Скъпи клиенти , “Sugarworld” вече Ви  предлага възможност да поръчвате любимите си продукти и онлаин от новия ни електронен магазин!

Богатият ни  асортимент от сладки изкушения се доставя на територията на цялата страна!

ПРОДУКТИ

Sugarworld e директен вносител от Турция на : Локум, Баклава, Пишмание,  Сусамова Халва, Турско Кафе, Турски чай и други.

Предлагаме продукти от най-висококачествени съставки. Разгледайте голямото разнообразие в нашия продуктов каталог.

ЗА НАС

Sugarworld e основан 2001 година в Анталия и е производител на различни видове Локуми, Халва и Баклава. Sugarworld ви предлага най-естествените десерти със своите 13 клона и 127 служители в 4 държави. Sugarworld, откри своя онлайн магазин, за да предлага местни вкусове уникални за Турция в цял свят. Ще намерите най- качествените и натурални продукти в нашия онлайн магазин винаги близо на една крачка до вас.

СПЕЦИАЛНИ ДНИ

Sugarworld ви предлага страхотни възможности от подаръци за специални дни. Ако искате да подарите нещо уникално, сте на точното място! Sugarworld подготви за вас специални предложения, които никъде не може да намерите! Уникални подаръци и сувенири подготвени с любов ви очакват в нашите магазини и онлайн.

НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ

Ще намерите най- натуралните продукти, произведени от най- качествени съставки.. Вкусни и натурални! Sugarworld никога не прави компромис по отношение на качеството!

НОВИ ПРОДУКТИ

МАГАЗИНИТЕ НИ

София, Варна, Бургас, Стара Загора и скоро очаквайте с новите ни магазини в други градове.

    Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.