• No products in the cart.

Image Alt

Чай

Image Alt

Кафе

Добре дошли в сайта на Sugarworld!

В нашият онлайн магазин можете да пазарувате бързо и лесно, а доставките се извършват в кратки срокове. В Sugarworld високото качество на продуктите е гарантирано!

Sugarworld е вдъхновяващо пространство за сладки изкушения, което винаги има с какво да ви изненада! Нашият магазин предлага богат асортимент от чайове и кафета-истинско блаженство за истински ценители!

Основните видове чайове, които ще намерите при нас са билкови, плодови, зелен чай и турски чай. Те са натурални, освежаващи и с доказано високо качество!

Чаят е чудесна напитка за ежедневна консумация, действа здравословно и благоприятно на организма и има успокояващ ефект.

Перфектния избор за допълнение към вашата закуска, а защо не и за специални поводи!

Предгаламе и турско кафе, с неподравен аромат и мек, плътен вкус, който ще заплени сетивата ви от първата глътка! Разполагаме и с уникални комплекти за чаши за чай и красиви ориенталски чаши за турско кафе, които може да закупите само от нас.

Турското кафе е познато и като домашно кафе и се приготвя по специфична технология, която го прави изключително автентична и предпочитана напитка! Може да бъде консумирано както подсладено, така и чисто.

Докоснете се до духа на Ориента събран в чаша ароматно кафе или чай!